Wij zien jou graag tevreden


Landelijk contractbeheer houdt de tarieven voor energie, telefonie en internet voor jou in de gaten. Op het moment dat deze dalen of als wij een verbeterd aanbod hebben, krijg jij hier direct bericht van. Lees snel verder, zodat jij weet wat wij voor jou kunnen betekenen!

ENERGIE

Op het moment dat wij een voordeliger energieaanbod hebben, stellen wij jou hier als eerste van op de hoogte. Jaarlijks overstappen kan heel voordelig zijn. Het schijnt zelfs vele malen voordeliger te zijn dan jaren bij dezelfde leverancier te blijven. Twee derde van de Nederlanders is namelijk niet op de hoogte van de lage energietarieven. Daarnaast geven wij je handige tips mee over bijvoorbeeld het plaatsen van een slimme meter. Wij helpen je een beter inzicht te geven in wat je precies verbruikt en nodig hebt, zodat je kan voorkomen dat je te veel betaald.

TELEFONIE

Landelijk contractbeheer filtert voor jou de scherpste deals op het gebied van telefonie. In het dagelijks leven zijn onze telefoons niet meer weg te denken. Naast alle apps, is het onze wekker, agenda en kunnen we er ook nog mee bellen. Wat als dit allemaal zo voordelig mogelijk kan? Wij stellen je direct op de hoogte als we een verbeterd aanbod hebben. Een abonnement met 1 GB mobiel internet is voor de meesten niet meer genoeg als je overal wilt kunnen streamen. Je hoeft hier niets voor te doen. Wij regelen gratis de overstap naar jouw nieuwe aanbieder en vinden het belangrijk dat je een (zakelijk) mobiel abonnement hebt dat aansluit bij al jouw wensen.

INTERNET

Wij bij Landelijk contractbeheer weten als geen ander hoe belangrijk het is om een snelle internetverbinding te hebben. Thuiswerken wordt bijvoorbeeld een steeds belangrijker onderdeel in onze maatschappij. Zonder internet is dit niet mogelijk. Daarnaast heb je misschien ook wel voldoende snelheid nodig voor YouTube, Netflix of het downloaden van films. Wat als dit ook nog eens mogelijk is tegen een aantrekkelijk tarief? De snelheid die je nodig hebt, hangt volledig af van jouw persoonlijke situatie. Weet je niet wat voor een internetgebruiker je bent of zegt de hoeveelheid Mbit/s je niks? De overstap van jouw huidige aanbieder naar een nieuwe kan je aan ons overlaten. Wij regelen dit gratis voor je. En we helpen je graag met je al vragen of onduidelijkheden.

ALLES-IN-1

Een alles-in-1 pakket is vaak voordeliger dan alle contracten los af te sluiten. Daarnaast heb je bij Landelijk contractbeheer geen omkijken meer naar andere leveranciers. Als je bijvoorbeeld technische problemen ondervindt, heb je één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk. Ook krijg je maandelijks een overzichtelijke factuur met alle kosten. Je kunt gemakkelijk zorgeloos overstappen én geheel kosteloos.

Klantenservice